BLOEMEN

Welkom op onze bloemenpagina.

Indien u graag bloemen bestelt bij ons, kan u dit langs deze weg doen, tot 12 uur ‘s middags, daags voor de uitvaart. U kan hier ook de betaling verrichten en dan ontvangt u meteen uw factuur. De bloemen zullen dan door ons op de uitvaart geleverd worden.

U kan via de website uw bloemstuk qua stijl laten aansluiten bij de keuze van de familie indien u dat wenst. Doordat we met verschillende bloemisten werken, is het niet mogelijk om bloemstukken op foto te kiezen. Wie via onze website bloemen bestelt, mag uiteraard rekenen op een verzorgd en passend bloemstuk volgens de gewenste kleur en budget. Moest er bij de bestelling toch iets niet duidelijk zijn, mag u altijd even bellen tijdens de kantooruren (9u-17u), dan begeleiden we u graag bij uw online bestelling.

Onze tijd en aandacht willen we maximaal geven aan de overledene en de allernaaste familie, met wie we de uitvaart regelen. Daarom is het kiezen van bloemen bij ons in het uitvaartcentrum voorbehouden voor de allernaaste familie met wie we de uitvaart regelen. Met spijt nemen wij ook geen bestellingen meer aan via mail of telefoon, gezien de vele wanbetalingen. Het is jammer dat dit de correcte mensen ook treft. We danken u alvast voor uw begrip hiervoor.

Uiteraard mag u ook elders bloemen bestellen, dat spreekt voor zich. U kan de bloemen dan laten leveren op de plaats van de plechtigheid, ca 1 uur à 3 kwartier van tevoren. U mag uiteraard ook de bloemen afgeven wanneer u zelf toekomt op de uitvaart.